TUOTTEET

Valikoimastamme löytyy liukuovet, rullaverhot, sälekaihtimet, pystylamellit, markiisit, TK-verhokiskot sekä TK-terassi- ja TK-parvekelasit. Yli 20 vuoden asennuskokemus takaa hyvän lopputuloksen.

Alta löydät tarkempaa lisätietoa tuotteistamme.

LIUKUOVET

SlimLine

SlimLinen liukuovet sopivat tilaan kuin tilaan.

SlimLinen peililiukuovet sopivat kodin ja yrityksen kaikkiin tiloihin. Kapean profiilinsa ansiosta ne soveltuvat myös keittiöön ja kylpyhuoneeseen: kahden oven paksuus vain 36mm.

Ruostumattoman materiaalinsa ansiosta ne säilyvät erinomaisessa kunnossa myös kosteissa tiloissa.

Profiilien vakiovärit ovat:

– valkoinen
– hopea

LuxLine

LuxLinen liukuovet ovat kotimaista laatutyötä.

LuxLinen liukuovet kääntävät katseet. Kevyen näköiset ja kauniit peililiukuovet tuovat tilaan kuin tilaan avaruutta ja arvokkuutta. Värivaihtoehtoja on useita erilaisia.

Kevyestä ulkoasustaan huolimatta LuxLinen ovet ovat vankkaa tekoa: 80mm syvyyssuunnassa tilaa vievät ovet kestävät hyvin jokapäiväistä käyttöä.

Profiilien vakiovärit ovat:

– valkoinen
– hopeanharmaa
– musta

– vaahtera
– shampanja
– kirsikka

– pyökki
– tammi
– pähkinä

UpLine

UpLine yläkantoinen tilanjako ovi.

Luo kotiisi tyylikästä yksityisyyttä tai korvaa vanhat ovet tilaasäästävällä designilla. Turvallinen ratkaisu soveltuu oviaukkoihin tai tilanjakajaksi.

UpLine ovi liukuu yläkiskon varassa ja lattiaan tarvitsee vain ohjurin eikä kulkua häiritsevää alakiskoa tarvita. Ovien kehys on tukevaa alumiiniprofiilia.

Profiilien vakiovärit ovat:

– valkoinen
– hopea

RULLAVERHOT

Perinteiset rullaverhot

Rullakaihtimilla suojaat niin kotisi kuin julkisetkin tilat helposti ja tyylikkäästi. Kangasvaihtoehtoja saatavana lukuisia, aina yksivärisestä polyesterikankaasta, pellavaan tai kuviolliseen pimennyskankaaseen. Mallistosta löytyy myös palosuojatut kankaat.

Rullaverhon minimileveys on 35cm ja maksimileveys on 350cm. Rullaverho aukeaa vähintään 170cm.

Erikoistilauksena teemme verhoihin reunukset hapsulla, koristenauhalla, vinokantilla sekä erikoisnauhalla. Rullaverhot voidaan valmistaa sivuveto- tai jousimekanismilla sekä moottoroida.

Sisustusvinkki: Jos löydät mieleisesi kankaan esim. kangaskaupasta, tuo se meille ja me teemme siitä sinulle yksilöllisen rullaverhon.

TK-Screenverhot

Rullaverhot on mahdollista valmistaa myös läpinäkyvästä screenkankaasta. Laadukkaat screenkankaat poistavat tehokkaasti kuumuutta, säilyttäen silti läpinäkyvyyden ja maiseman.

Screenkangasmallistossa on lukematon määrä eri sävyjä ja tiheyksiä. Kaikki screenkankaat ovat myös palosuojattuja.

Screenkaihtimia voidaan säätää joko ketjulla tai moottorilla.

Tarvittaessa moottoroidut tuotteet voidaan automatisoida tai kytkeä olemassa olevaan taloautomaatiojärjestelmään.

Tuotteet valmistetaan mittatilauksena. Maksimissaan yhden kaihtimen leveys voi olla jopa 400cm.

SÄLEKAIHTIMET

Puusälekaihtimet

Puusälekaihtimet valmistetaan mittatilaustyönä. Kaihtimet soveltuvat kaikkiin kuiviin huonetiloihin. Asennus on mahdollista joko kattoon, seinään tai kaihtimen päistä. Asennus ikkunan pintaan (eli huonetilaan). Kaihtimet puhdistetaan imuroimalla tai kostutetulla liinalla. Hankausta tulee välttää.

Valittavana on 50mm, 35mm tai 25mm leveä säle.

Puusäleet voidaan käsitellä öljyllä, lakalla, vahalla tai valitulla petsillä.
Puusäleitä voidaan säätää naruilla tai ne voidaan moottoroida.
Toimitusaika noin 2-4 viikkoa (kiirevarauksella).

Puuvaihtoehdot:

– mänty
– pyökki
– tammi
– mahonki
– pähkinä

– tervaleppä
– kirsikka
– apachi
– koivu
– vaahtera

– oregon pine
– tiikki
– saarni
– merbau

Modernit sälekaihtimet

Ylä- ja alalista valmistetaan n. 0,5mm vahvuisesta alumiinitarvikkeesta. Listat ovat vakiona polttomaalattu valkoiseksi, ruskeaksi, mustaksi, hopeaksi tai perusväreistä punaiseksi, siniseksi tai vihreäksi. Käytettävien askelnauhojen ja vetonarujen väri määräytyy usein kotelon värin mukaan. Narut ovat 100%:sta nylonia.

Säleen materiaali on 0,21mm vahvaa polttomaalatua alumiinia. Varastostamme löytyy yli 100 eri väriä, sisältäen perusvärit, puujäljitelmät, sekä reiälliset- ja kuvioidut säleet. Saatavilla olevat säleleveydet ovat 16mm, 25mm, 35mm sekä 50mm.

Sälekaihtimen voi asentaa joko ikkunan väliin tai sen pintaan seinä- tai kattokiinnityksellä. Kaihtimet toimitetaan asennustarvikkeineen.

INTEGROITU MEKANISMI SAFIIRI:
Safiiri sopii kaikkiin ikkunoiden väliin asennettaviin sälekaihtimiin. Safiiri piilottaa sälekaihtimen narut kokonaan. Laitteessa on nuppisäädin, jolla voi muuttaa säleiden asentoa. Säätölaite voidaan asentaa sekä uusiin että jo käytössä oleviin sälekaihtimiin. Safiiri on saatavissa erilaisiin sisustuksiin sointuvissa väreissä: valkoinen, harmaa, musta, ruskea ja beige.

PYSTYLAMELLIT & TK-MARKIISIT

Pystylamellit

Pystylamellit voi asentaa ikkunaan auringonsuojaksi tai vaikka jakamaan huonetilan. Sopii niin toimistoon kuin kotiinkin.

Pystylamellikaihtimien kotelo on polttomaalattua valkoista alumiinia. Lamellit kiinnitetään ”henkareilla” vaunuihin, jotka varmistavat lamellien helpon vaihtamisen sekä hiljaisen toimivuuden. Alapainot pitävät lamellit paikallaan ja niitä yhdistävä ketju estää ylimääräisen heilumisen ja liikkumisen. Säätö tapahtuu vetonarusta ja säätöketjusta. Lamellipakka voidaan säätää aukeamaan oikealta, vasemmalta, molemmista päistä tai keskeltä. Pystylamellin saa myös sähkökäyttöisenä.

Kangasta on saatavana kahtena eri leveytenä: 89mm ja 127mm. Kangasvalikoimassamme on yli 50 eri väriä ja kuosia. Yleisin materiaali on polyesteri, pimentävä kangas PVC-muovia. Lamellien puhdistus tapahtuu kevyesti kostutetulla sienellä. Asennus tapahtuu joko kattoon tai seinään.

TK-Markiisit

Markiisi on täydellinen aurinkosuoja, joka viilentää, torjuu häikäisyn ja suojaa asunnon pintamateriaaleja (kankaat, tapetit, parketit jne.) auringonvalon haalistavalta vaikutukselta. Asunto pysyy viileänä kun vältyt turhalta jäähdytyslaitteiden käytöltä ja säästät energiaa.

Markiiseissa käytettävä haalistumaton laadukas markiisikangas on 100-prosenttista akryylia ja käsitelty likaa hylkiväksi ja ilmansaasteita kestäväksi. Valittavissa erilaisia kangasvaihtoehtoja.

Markiisin runko valmistetaan alumiiniprofiileista ja painevaletuista alumiiniosista. Markiisit ovat tarkoin testattuja ja korkealuokkaisista materiaaleista valmistettuna täyttävät pohjoismaisen ilmaston vaatimukset.

Markiisit valmistetaan mittatilauksena. Markiisin käyttötavan voit valita lukuisista eri vaihtoehdoista manuaalisesta nauhakäytöstä täysin automaattisesti auringon ja tuulen mukaan toimivaan moottorikäyttöön.

TK-VERHOKISKOT & TK-TERASSILASIT

TK-Verhokiskot

Verhokiskoilla on monta käyttötarkoitusta. Mallisuojatussa valikoimassamme on erilaisia verhokiskoja, mm. osassa on integroitu verholauta ja osa on taivuteltavissa vaikka suihkuverhokiskoksi. Integroiduissa kiskoissa nipsut jäävät piiloon tyylikkään aaltopintaisen etulevyn taakse. Runsaan valikoiman ansiosta kiskoilla voidaan luoda yksilöllisiä sisustusratkaisuja koteihin ja monimutkaisia projekteja hotelleista sairaaloihin myös moottoroiduilla kiskoilla.

TK-kiskot voit asentaa verhokiskoiksi tai tilanjakajiksi kattoon tai seinään ja saat ne aina räätälöityinä kotisi tai yrityksesi terpeisiin sopiviksi. Meiltä saat myös verhot ja asennuspalvelun.

TK-Terassilasit

Lasitettu terassi antaa suojaa sateelta ja tuulelta. Runkomateriaalit tulevat Suomesta!

Terassilasituksemme kestävät hyvin suomalaisia sääolosuhteita, niin kylmyyttä kuin auringonpaistettakin.

  • Saat terassin ympärivuotiseen käyttöön.
  • Terassilasit eivät kolise kovillakaan tuulilla ja ovat helposti avattavissa.
  • Kotimainen laadukas terassilasitus valmistetaan aina mittatilaustyönä.

TK-PARVEKELASIT & VISOR PARVEKEKAIHTIMET

TK-Parvekelasit

Parvekelasit asennettuina! Kotimaiset TK-parvekelasit ovat laadukkaita ja Suomen olosuhteissa hyvin kestäviä. Niiden avaaminen ja peseminen on myös helppoa. Lasit valmistetaan aina mittatilaustyönä.

LASIT: Parvekelasit valmistetaan 6mm tai 8mm karkaistuista turvalaseista. Lasien väleihin jätetään 1-3 mm raot, näin parveke tuulettuu riittävästi. Laseissa IT-parvekelasileimat. Lasit CE-hyväksyttyjä turvalaseja, standardin EN 12600 mukaisia lämpökarkaistuja turvalaseja (SFS-EN 12150-1). Valmistaja Lasiliiri Oy.

PROFIILIT: Parvekelasien profiilit ovat kestäviä ja vahvoja alumiiniprofiileja. Vakiovärit valkoinen RAL 9016, alumiini RAL 9006, tumman harmaa RAL 7024 ja ruskea RAL 8019. Valmistaja Purso Oy. Muut värit myös saatavissa.

TAKUU: TK-parvekelaseille myönnetään 5 vuoden materiaalitakuu ja asennustyölle 2 vuotta.

TOIMITUSAIKA: 4-6 viikkoa.

ASENNUS: Normaalin parvekkeen asennustyö kestää vajaan työpäivän. Asennus ympäri vuoden.

KOTITALOUSVÄHENNYS: Asennustöiden osuudesta voi tehdä verotuksessa kotitalousvähennyksen.

TK-PARVEKELASIEN HYÖDYT:

  • Tuulet ja tuiskut vähenevät, jolloin parvekkeen saa ympärivuotiseen käyttöön.
  • Yläpyörästönsä ansiosta lasit liikkuvat herkästi ja ne ovat toimintavarmat ja kestävät.
  • TK-parvekelaseihin voidaan asentaa helposti kaihtimet.

Visor parvekekaihtimet

Parvekekaihtimilla teet lasitetusta parvekkeestasi entistä viihtyisämmän, eikä auringonpaiste tai ylimääräiset katseet enää tuota ongelmaa. Parvekekaihtimien korkeutta voit säätää vapaasti ylhäältä sekä alhaalta.

Kankaiset vekkikaihtimet soveltuvat erittäin hyvin esimerkiksi laspiperheisiin. Kaihtimissa ei ole lainkaan roikkuvia naruja, mikä tekee niistä turvalliset ja helpot käyttää. Kaihtimen vekkikangas palautuu takaisin muotoonsa, vaikka sitä rypistää käsillä.

Kaihtimen kangas on vesipestävää, Öko-Tex -sertifioitua polyesteriä. Listat maalattua alumiinia.