Modernit sälekaihtimet

Modernit sälekaihtimet

MEKANISMI:
Ylä- ja alalista valmistetaan n. 0,5mm vahvuisesta alumiinitarvikkeesta. Listat ovat vakiona polttomaalattu valkoiseksi, ruskeaksi, mustaksi, hopeaksi tai peruväreistä punaiseksi, siniseksi tai vihreäksi. Käytettävien askelnauhojen ja vetonarujen väri määräytyy usein kotelon värin mukaan. Askelnauhojen ja vetonarujen lukumäärä riippuu kaihtimen leveydestä. Narut ovat 100%:sta nylonia.

SÄLE:
Säleen materiaali on 0,21mm vahvaa polttomaalatua alumiinia. Varastostamme löytyy yli 100 eri väriä, sisältäen perusvärit, puujäljitelmät, sekä reiälliset- ja kuvioidut säleet. Saatavilla olevat säleleveydet ovat 16mm, 25mm, 35mm sekä 50mm.

ASENNUS:
Sälekaihtimen voi asentaa joko ikkunan väliin tai sen pintaan. Asennus tapahtuu seinä- tai kattokiinnityksellä. Kaihtimet toimitetaan asennustarvikkeineen.

INTEGROITU MEKANISMI:
Uusi integroitu mekanismi, Safiiri, sopii kaikkiin ikkunoiden väliin asennettaviin sälekaihtimiin. Safiiri piilottaa sälekaihtimen narut kokonaan. Turvallisuuden lisäksi Safiiri tekee sälekaihtimesta siistin ja huolitellun, sisustukseen sopivan kokonaisuuden.
Laitteessa on kevyt nuppisäädin, jolla voi muuttaa säleiden asentoa. Säätölaite voidaan asentaa sekä uusin että jo käytössä oleviin sälekaihtimiin.
Safiiri on saatavissa erilaisiin sisutuksiin sointuvissa väreissä: valkoinen, harmaa, musta, ruskea ja beige.