Markiisit

Markiisit

Markiisi on täydellinen aurinkosuoja, joka viilentää, torjuu häikäisyn ja suojaa asunnon pintamateriaaleja (huonekalukankaat, tapetit, parketit jne.) auringonvalon haalistavalta ja haurastavalta vaikutukselta, ja parantaa samalla kiinteistön ulkonäköä. Markiisi estää liiallisen auringon lämpösäteilyn pääsyn ikkunasta sisälle. Sisälämpötila pysyy miellyttävän viileänä, vältyt turhalta jäähdytyslaitteiden käytöltä ja säästät energiaa.

Markiisikangas
Sunsystems-markiiseissa käytettävä haalistumaton huippulaatuinen markiisikangas on 100-prosenttista akryylia ja erikoiskäsitelty likaa hylkiväksi ja ilmansaasteita kestäväksi. Valittavissa on yli 100 kangasvaihtoehtoa.

Markiisimekanismi
Markiisin runko valmistetaan alumiiniprofiileista ja painevaletuista alumiiniosista. Markiisit ovat tarkoin testattuja ja käytössä kokeiltuja tuotteita, jotka korkealuokkaisimmista materiaaleista ja osista valmistettuna täyttää pohjoismaisen ilmaston ankarat vaatimukset.

Kaikki Sunsystems-markiisit valmistetaan mittatilauksena tilan ja tarpeen mukaan. Markiisin käyttötavan voit valita lukuisista eri vaihtoehdoista, jotka ulottuvat yksinkertaisesta manuaalisesta nauhakäytöstä täysin automaattisesti auringon ja tuulen mukaan toimivaan moottorikäyttöön.

UUTUUS!
Suunnittele markiisi talosi väreihin täällä